Hundfoderfakta

Min blogg om hundar och andra djur

Urinvägsinfektion hund

- Posted in Fritid by

Tips om din hund har urinvägsinfektion

Jag har en söt liten hund som precis har fyllt 3 år. Hon har ända sedan hon var 1 år gammal haft väldigt mycket urinvägsinfektioner. Jag var i kontakt med veterinärer för medicin och även försökt hitta bra sätt att förebygga det på. Vi älskar vår hund och gör verkligen allt för att hon ska må bra.

Tillslut hittade jag ett hundapotek på nätet som hade jättebra receptfria kosttillskott, fodertillskott mm som motverkar urinvägsinfektioner på hund. De hade även receptfria tillskott som hjälper till att förbättra och stabilisera hundarnas levervärden. Jag började ge vår hund dessa receptfria kosttillskott för att motverka urinvägsinfektioner på hund och det hjälpte! Nu är det jättelängesen hon hade urinvägsinfektion / urinvägsinflammation och vi är så himla glada över detta!

Ville dela med mig av dessa fantastiska kosttillskott mot urinvägsinfektioner på hund och hoppas att det kan hjälpa andra hundar där ute som lider av mycket urinvägsinfektioner och söker medicin mot urinvägsinfektion på hund. Eftersom vår hund har haft urinvägsinfektion så många gånger har vi förutom råd från veterinären letat på nätet efter behandling för urinvägsinfektion på hund. Tillslut hittade jag detta kosttillskott för hund på nätet. De innehåller ett speciellt tranbärbärsextrakt som passar hundar som har återkommande urinvägsinfektion. Den heter Crananidin och hindrar bakterier att fastna på och skada slemhinnan i urinvägarna. Man kan inte ge hundar vanlig tranbärsjuice som man gör på människor då det inte har samma effekt, men dessa kosttillskott har verkligen gjort underverk för vår hund.

Dessa kosttillskott mot urinvägsinfektion till hund hittade vi på ett hundapotek online. De hade även en massa andra bra grejer till hund. Jag har vid flertalet gånger faktiskt beställt av dem. En bra webbsida för hundägare på många sätt. Nu slipper vi en massa urinvägsinfektioner och besök hos veterinär. Vår hund är gladare och även vi.

Veterinär i Halmstad

- Posted in Fritid by

På jakt efter en bra veterinär i Halmstad

För en tid sedan skaffade vi äntligen en hund! Som vi har längtat efter nya tillskottet till familjen. Framförallt barnen har verkligen tagit sitt ansvar för att Stella ska ha det så bra som möjligt. Det känns som att en dröm har gått i uppfyllelse att se barnen skynda upp på morgonen för att kunna springa in till en överlycklig hund.

För att tiden skulle kännas rätt har vi under en längre tid samlat på oss allt som behövs och för att kunna vara hemma så mycket som möjligt till en början, så att Stella skulle känna trygghet hos oss. Vi har även redan från början låtit barnen följa med ut på promenader och vara med när vi köper och häller upp mat och vatten i skålarna. Det är ju inte endast att köpa en hund, man har ju även ett stort ansvar för att hunden ska anförtro sig till oss och känna den tillit hon behöver.

Vi har nu börjat kika på de undersökningar och kontroller som behövs göras hos en veterinär. Detta för att allt ska gå rätt till samt för att få kontakt med en veterinär i Halmstad som vi känner att vi litar på.

Djurkliniken vi lutar åt verkar ha väldigt gott omdöme och efter att ha pratat med djurägare i området känner vi att den verkligen är något för oss. Enligt grannar så är de väldigt omhändertagande och förtroendeingivande, något som framförallt är viktigt för oss som inte haft något husdjur tidigare. Jag har redan nu bokat in ett första möte med en veterinär som jobbar på djurkliniken. Först och främst för att få en känsla av atmosfären, men även för att eventuellt boka in en tid för en första undersökning. Djurkliniken är tydligen väldigt populär hos djurägare så köerna är ganska långa. Men det tyder ju samtidigt på att det är en klinik som vet vad de gör!

Duktig veterinär i Halmstad